Аренда коммерческой недвижимости ул. Гринченко Бориса, 630 м², CAP-31588529

Код об'єкту: 31588529
14 800

USD

ГРН
Дізнатися більше про нерухомість
Загальна площа
630 м²
Кількість кімнат
10 комн.
Опис об'єкту

Оренда офісу 630м2, вул. Грінченка Бориса, Голосієво

БЦ "Горизонт Парк", вул. М.Грінченка, 4В/

5 поверх

Фактична площа (BOMA) – 630,36 кв.м

Орендована площа – 693,40 кв.

Коефіцієнт загальних площ – 1,10/

Термін оренди/Від 35 місяців

Базова орендна ставка/17 дол/кв.м./міс + ПДВ/Договірна

Експлуатаційні послуги (ГОРІХ)/160,00 грн. без ПДВ за 1 м2,

У 2020 році Орендар сплачуватиме Орендодавцю 160,00 грн. без ПДВ за 1 м2 на місяць у вигляді Додаткової Орендної Плати як оціночну Відсоткову частку Орендаря в Експлуатаційних Витратах.

У наступні календарні роки Експлуатаційні витрати коригуються та розраховуються виходячи з фактичних Експлуатаційних витрат за попередній рік та з оперативної смети. Експлуатаційні витрати за кожний календарний рік Терміну Оренди коригуються згідно з фактичними витратами, і сума коригування додається до (списується з) рахунка за другий квартал наступного року.

Розмір Експлуатаційного платежу є орієнтовним і залежить від запланованих у відповідний період витрат, а також від цін, встановлених постачальниками послуг. Частина Орендаря у видатках на утримання Зон загального користування розраховується пропорційно до площі Приміщення по відношенню до суми загальної площі всіх приміщень, у Будівлі, що можуть бути здані в оренду.

Повний розрахунок витрат Орендарем на утримання Зон загального користування відбувається до 31 березня наступного року, після завершення календарного року, за який проводиться такий розрахунок. У разі, якщо річна сума витрат на утримання Зон спільного користування, що припадає на Орендаря, перевищити суму Експлуатаційних платежів, сплачених за попередній рік, Орендар зобов’язаний доплатити Орендодавцю різниця протягом 10 (десяти) робочих днів з моменту виставлення рахунку. Якщо ж річна сума витрат на утримання Зон спільного користування, що припадає на Орендаря, буде меншою, то сума переплати Орендаря буде зарахована Орендодавцем на сплату чергових витрат (платежу) з утримання Зон спільного користування. Сторони домовилися, що це не вимагає укладення додаткового договору про внесення змін та доповнень до цього Договору оренди./

#31588529

Показати на карті

14 800

$

грн

630 м²

10 кімн.

5/6

ID: 31588529
Дізнатися більше про нерухомість

По вашему запросу объектов не найдено

Переход на страницу, где раньше были объекты недвижимости по улице Грінченка Бориса.

В настоящее время недвижимость по улице Грінченка Бориса находится в состоянии сделки или уже продана.

Настоятельно рекомендуем связаться с нами, чтобы больше подобных ситуаций не возникало - или мы подберем вариант лучше, или уведомим, в случае появления нового варианта недвижимости по улице Грінченка Бориса.

Возможно будет полезной информация по ссылкам:

Возможно будет полезной информация по другому району и наличии объектов недвижимости в нем по ссылке Бучанський.

Не пропусти нові об'єкти
Не пропусти нові відеоогляди найкращих об'єктів нерухомості в нашому Instagram
Перейти
Не пропусти нові об'єкти
Переходь у наш Telegram-канал що б не пропустити нові пропозиції з оренди нерухомості та отримати найкращі пропозиції першим!
Перейти