Продажа дома 1000м², 100 соток, Киев, CAP-315322322

Код об'єкту: 315322322
2 550 000

USD

ГРН
Дізнатися більше про нерухомість
Загальна площа
1000 м²
Площа ділянки
100 сот.
Кількість кімнат
7 комн.
Опис об'єкту

Продаж 3-поверхового будинку, Бортничі, Дарницький р-н.

Продажа 3-этажного дома, Бортничи, Дарницкий р-н.

До продажу пропонується унікальне домоволодіння у м. Києві Дарницький район мкр Бортничі. Унікальність полягає в локації – відокремленість від сусідніх будівель, власна набережна та вихід до води, простора, продумана закрита територія з будинками, ставком, місцями відпочинку, ландшафтним дизайном.

На території резиденції основний будинок на 3 поверх 1000м2 у класичному стилі з використанням натуральних та дорогих матеріалів (дерево, мармур). у дворі на 4-5 машин. Меблі привезені на замовлення Італія Turri, техніка провідних світових брендів. При в’їзді на території 2 рівневий будиночок охоронця, так само гостьовий будинок 2 рівнів близько 500 м2. у підвальному приміщенні місце зберігання човнів з виїздом на воду, господарські приміщення, цокольний поверх – камінний зал, кухня та 2 пов. – спальня, санвузол, гаредробна. будинок також обладнаний італійськими меблями, технікою як побутовою, так і кліматичною. Також на території будівництво 250 м2 з басейном 6*15, римська та фінська парні, душові, кімната відпочинку.

Уся територія грамотно зонована місцями відпочинку біля будівель, оформлено підйом із води, причал, між будинками невеликий власний ставок, а також великий сад із плодовими деревами. Прикрашає територію перед основним будинком фонтан.

Якщо Ви втомилися від міської суєти, але прив’язані до інфраструктури столиці – у Вас є можливість стати власником статусного атмосферного маєтку, який довгий час тішить Вас своїм затишком, якістю будівництва та оздоблення. Із задоволенням організую перегляд у зручний для Вас час.

#3153.22322

Показати на карті

2 550 000

$

грн

1000 м²

7 кімн.

/3

ID: 315322322
Дізнатися більше про нерухомість

За вашим запитом об'єкти не знайдені

Переход на страницу, где раньше были объекты недвижимости по улице Вул. Заплавна.

В настоящее время недвижимость по улице Вул. Заплавна находится в состоянии сделки или уже продана.

Настоятельно рекомендуем связаться с нами, чтобы больше подобных ситуаций не возникало - или мы подберем вариант лучше, или уведомим, в случае появления нового варианта недвижимости по улице Вул. Заплавна.

Возможно будет полезной информация по ссылкам:

Не пропусти нові об'єкти
Переходь у наш Telegram-канал що б не пропустити нові пропозиції з оренди нерухомості та отримати найкращі пропозиції першим!
Перейти