Продаж будинку 205м², 14 соток, Нові Петрівці, CAP-3158095

Код об'єкту: 3158095
320 000

USD

ГРН
Дізнатися більше про нерухомість
Загальна площа
205 м²
Площа ділянки
14 сот.
Кількість кімнат
5 комн.
Опис об'єкту

Продаж 2-поверхового будинку в с. Нові Петрівці, Вишгородський р-н.

Продажа 2-этажного дома в с. Новые Петровцы, Вышгородский р-н.

Площа загальна 205 м2

Кімнат 5

Будинок в елітному огородженому та охоронюваному котеджному масиві «Козяча спина» за 300 м від Національного парку «Межигір’я», 8 км від Києва.

Будинок побудований з глиняної червоної повнотілої цегли з покрівлею з натуральної черепиці BRAAS. Будинок 2-х поверховий, теплий та енергоефективний загальною площею 205 кв. м. (240 кв.м. з терасою та 2-ма балконами).

Житлова площа 105 кв. м.

Архітектурний проект, будівельні роботи, оздоблення здійснювалось однією з провідних будівельних компаній в Україні "PROXIMA".

Будинок зведений із високоякісних матеріалів за всіма будівельними нормами та стандартами за індивідуальним авторським проектом.

Перший поверх 102, 5 кв. м. : вітальня 30 м2, кухня 17 м2, гостьова кімната 19 м2, передпокій, вбиральня, топкова, гостьовий санвузол.

Другий поверх 102, 5 кв. м: спальня 26 м2, дитяча 19 м2, кабінет 14 м2, ванна кімната 19 м2, гардероб, комора.

Висота стелі 3 м.

Фундамент: стрічковий, армований залізо-бетонний, утеплений, глибина 1 м; перекриття: залізобетонні плити. Зовнішні стіни: червона цегла М – 100, товщина: 60 см (тришарова конструкція з утеплювачем), оздоблення стін зовні штукатуркою "Сeresit" / декоративна цегла.

Внутрішні стіни будинку: червона цегла, штукатурка, шпалери. Покрівля: натуральна німецька цементно-піщана черепиця "BRAAS".

Утеплювач, гідро та пароізоляція "Rock Wool" .

Внутрішнє оздоблення виконане з високоякісних імпортних матеріалів. Сходи з металоконструкції з дубовими сходами та підсходинками, огородження збірні з нержавіючої сталі з дубовими вставками.

Підлога: італійська керамічна плитка натуральна паркетна дошка – дунайський дуб – ТМ «GRABO» (Угорщина). Вікна REHAU Euro BASIC трикамерні.

Вхідні двері металеві протиударні, облицьовані дубовими панелями "Новий Світ Каховка". Будинок повністю укомплектований меблями (Італія) та побутовою технікою "BOSH", Ariston.

Опалювальний газовий котел із вбудованим ємнісним водонагрівачем на 120 л. Міжкімнатні двері з натурального дерева "Меранті Плюс", інверторні енергозберігаючі кондиціонери, джакузі,закритий камін з натурального каменю з чавунною топкою, охоронна сигналізація (Канада). Інтернет широкосмуговий високошвидкісний 100 Мбіт/сек. Власна артезіанська свердловина завглибшки 128 м (2 насоси) з триступеневою системою очищення води: зворотний осмос. Електрика 10 кВт/год (трифазна), газ, бетонний септик 10 м. куб.

Ділянка 14 соток, рівна прямокутна 43 м 33 м. У дворі – парковка на 2 а/м, вольєр для собаки. Автоматичні ворота з електроприводом. Паркування, вимощення навколо будинку та доріжки вимощені тротуарною плиткою "Ковальська" на бетонованій основі. Паркан фасадний: основа та стовпи бетонні, облицьовані декоративною цеглою, секція заповнена дерев’яними брусами. Паркан бічний: Бетонний декоративний. Фруктовий сад, декоративні та плодово-ягідні чагарники, багаторічні квіти, город. В’їзд у котеджний масив – за пропускною системою через КПП. На всій території містечка – відео спостереження, асфальтована дорога, освітлення, вивіз сміття, прибирання громадської території, є два приватні дитячі садки, ресторан, дитячий та спортивний майданчики. За 200 м від будинку розташоване водосховище ГАЕС, оточене пішохідною дорогою та природним парком. За 300 м від будинку головний вхід до парку Межигір’я. О 5 хв. супермаркет Novus, Нова Пошта.

#3158095

Показати на карті

320 000

$

грн

205 м²

5 кімн.

/2

ID: 3158095
Дізнатися більше про нерухомість

За вашим запитом об'єкти не знайдені

Не пропусти нові об'єкти
Переходь у наш Telegram-канал що б не пропустити нові пропозиції з оренди нерухомості та отримати найкращі пропозиції першим!
Перейти