Продаж будинку 336м², 36 соток, Макарів, CAP-315916135

Код об'єкту: 315916135
485 000

USD

ГРН
Дізнатися більше про нерухомість
Загальна площа
336 м²
Площа ділянки
36 сот.
Кількість кімнат
7 комн.
Опис об'єкту

Продажа дома, Макаров, Макаровский р-н

Продаж будинку, Макарів, Макарівський р-н

Два будинки: господарський та гостьовий. Будинки збудовані у 2012 році за проектом конструкторського бюро. Загальна площа господарського будинку 226 м2., Жила 98 м2 Дах покритий бітумною черепицею. Будинок стоїть на монолітному стрічковому фундаменті.

Між поверховим перекриттям – монолітний бетон. Стіни будинку збудовані з керамоблоку товщиною 40 см утеплення фасаду полістиролом-5 см. Термодім зберігає тепло взимку, а влітку прохолодно. Витрати з обігріву мінімальні. Будинок опалюється газовим або електрокотлом. Електроживлення 3-х фазне, потужність 25 кв.

Є нульовий поверх, для госп приміщення, прохолодна комора для зберігання вина та концервації, є можливість встановлення твердопаливного котла.

На першому поверсі просторий гараж, передпокій, кухня та вітальня, камінна кімната для відпочинку.

Другий поверх — три спальні, ванна та туалетна кімната.

Третій поверх – гардероб.

Встановлено сертифіковане громовідведення. Під час будівництва та внутрішньої обробки використовувалися дорогі сертифіковані екологічні імпортні будівельні матеріали. Столярні вироби виготовлені з натурального дерева, сходів-дуб. Двері натуральне дерево. Мармурові підвіконня. Якісні меблі провідних виробників та сан. техніка.

Гостьовий двоповерховий затишний будинок збудовано у 2012 р. Загальна площа будинку 110, житлова -75. У вітальні водяний підігрів підлоги, в кімнатах електричний. Дах покритий бітумною черепицею.

Будинок стоїть на монолітному стрічковому фундаменті. Між поверховим перекриттям – монолітний бетон. Стіни газобетон 5 см полістиролу. Для оптимізації витрат на опалення будинку встановлено газовий та електро котли.

На першому поверсі є простора кухня-вітальня, простора кімната відпочинку, туалет та сауна (липа) із душем. Є ванна поєднана з туалетом.

Другий поверх обладнаний двома гардеробними та просторими кімнатами відпочинку.

При будівництві та оздобленні використовувалися гарні якості матеріали. До будиночка примикає літня кухня площею 24 кв. м. – утеплене приміщення з барбекю та сільською плитою, мармурова стільниця. Є меблі.

Двір вимощений бруківкою. Стаціонарне висвітлення ділянки. Є власна свердловина 40 м, з двоступеневим очищенням води. Є очисні споруди під землею із біологічною системою очищення. Ландшафтний дизайн, плодові дерева, декоративні рослини, ялинки, сосни, ялівець та квіти. Автоматичні ковані ворота, ділянка обнесена по периметру парканом, фасадна частина з клінкерної цегли та бутового каменю.

На території збудовано господарське приміщення площею 60 кв м, з гаражем, коморами для інвентарю, холодильною камерою для зберігання овочів та фруктів. Є вуличний туалет із водою, літній душ.

Три зони відпочинку, дві відкриті та крита альтанка з дерева. Для собаки утеплений вольєр. Уся територія обладнана автоматичним поливом.

В обох будинках працює державна система охорони Ajax та охорона території по периметру.

#3 1 5 9 1 6 1 3 5

Показати на карті

485 000

$

грн

336 м²

7 кімн.

/3

ID: 315916135
Дізнатися більше про нерухомість

За вашим запитом об'єкти не знайдені

Не пропусти нові об'єкти
Переходь у наш Telegram-канал що б не пропустити нові пропозиції з оренди нерухомості та отримати найкращі пропозиції першим!
Перейти