Продажа дома 1000м², 35 соток, Киев, CAP-12971

Код объекта: 12971
1 500 000

USD

ГРН
Узнать про объект
Общая площадь
1000 м²
Площадь участка
35 сот.
Количество комнат
12 комн.
Описание объекта

Продаж 4-поверхового будинку, Вітряні Гори, Солом’янський р-н, Київ.

Продажа 4-этажного дома, Ветряные Горы, Соломенский р-н, Киев.

Продається чотириповерховий цегляний будинок з великою ділянкою та гостьовим будинком поряд. Територія огороджена високим кам’яним парканом. На ділянці густо висаджені дерева. З вікон відкривається вид на озеро.

Будинок розташований на Вітряних горах. Поруч проходять вулиці Вишгородська та Полярна. Розташування в межах міста, але на відстані від центру. Метро поблизу немає, але зручна транспортна розв’язка дозволяє дістатися центру на машині приблизно за двадцять хвилин. Ви залишаєтеся у межах міста, але велика зелена ділянка з деревами залишає Вас в ізоляції від міського шуму.

— Ділянка 35 соток, на ній туї, берези, шикарний газон та озеленення

— Основний чотириповерховий будинок площею 800 м2

— Поруч гостьовий будинок площею 200 м2

— Будиночок для охорони

— Гараж

У головному будинку великі зали та просторі кімнати. Ремонт виконаний із використанням дорогих матеріалів, у тому числі мармур у ванній кімнаті. Крім основного санвузла, в будинку є критий та відкритий басейн, а також лазня та приміщення для спортивного залу. Територія будинку оснащена відеоспостереженням та сигналізацією.

Поки Ви вдома, ніщо вас не турбує. Ви знаходитесь на самоті від людей, не чуєте ні шуму машин, ні навіть літаків, що пролітають, оскільки аеропорт розташований досить далеко. Коли потрібно вибратися до центру, Ви можете доїхати до нього вулицею Вишгородською за 20-40 хвилин залежно від завантаженості.

З вікон відкривається розкішний вид на озеро. У пішій доступності широкий парк Кінь-Сум. До найближчої школи та дитячого садка близько п’яти хвилин їзди. Інфраструктура району дозволяє комфортно жити тут, не виїжджаючи часто до центру Києва.

Живіть у безпеці та гармонії з природою, залишаючись при цьому у столиці.

#12971

Показать на карте

1 500 000

$

грн

1000 м²

12 комн.

/4

ID: 12971
Узнать про объект

По вашему запросу объектов не найдено

Переход на страницу, где раньше были объекты недвижимости по улице Площадь Шевченка.

В настоящее время недвижимость по улице Площадь Шевченка находится в состоянии сделки или уже продана.

Настоятельно рекомендуем связаться с нами, чтобы больше подобных ситуаций не возникало - или мы подберем вариант лучше, или уведомим, в случае появления нового варианта недвижимости по улице Площадь Шевченка.

Возможно будет полезной информация по ссылкам:

Возможно будет полезной информация по другому району и наличии объектов недвижимости в нем по ссылке Макарівський.