Аренда дома 330м², 24 соток, Мощун, CAP-777-778374

Код об'єкту: 777-778374
4 500

USD

ГРН
Дізнатися більше про нерухомість
Загальна площа
330 м²
Площа ділянки
24 сот.
Кількість кімнат
7 комн.
Вулиця
Опис об'єкту

Оренда будинку 330м2 з басейном, Пуща Водиця, Мощун
Аренда дома 330м2 с бассейном, Пуща Водица, Мощун

Всього за 12 км від Києва розташована Пуща Водиця (Пуща Лісова) – місце, де представлений просторий будинок площею 330 кв. м на двох поверхах. У цьому відокремленому куточку можна насолодитися всіма зручностями сучасного житла, включно з 7 кімнатами, серед яких виділяється окрема більярдна, дерев’яна лазня, відкритий басейн, озеро і зона для барбекю, а також теплий гараж.

Будинок розташований в охоронюваному селищі, де цілодобово забезпечується безпека (15 будинків у лісі). Усередині будинку виконано високоякісний авторський ремонт із використанням екологічно чистих матеріалів, із новими меблями та побутовою технікою провідних світових брендів.

Планування будинку надає простору вітальню з виходом на відкриту терасу, окрему лазню з кімнатою відпочинку, камін, кабінет, гардеробні, комори та пральню. У всіх кімнатах встановлено кондиціонери і є вся необхідна побутова техніка.

На ділянці, площею 24 сотки, розташовані господарські будівлі, автоматичні ворота, а також ландшафтний дизайн, система автополиву і система зливової каналізації. Розвинена інфраструктура і відмінна транспортна розв’язка роблять це місце ще більш привабливим. На території селища є озеро і ліс, а за 10 хвилин пішки розташований готельний комплекс зі SPA "Пуща Лісова", який надає все, що потрібно для здорового і комфортного життя!

#777-778374

Показати на карті

4 500

$

грн

330 м²

7 кімн.

/2

ID: 777-778374
Дізнатися більше про нерухомість

По вашему запросу объектов не найдено

Переход на страницу, где раньше были объекты недвижимости по улице Пуща Водица.

В настоящее время недвижимость по улице Пуща Водица находится в состоянии сделки или уже продана.

Настоятельно рекомендуем связаться с нами, чтобы больше подобных ситуаций не возникало - или мы подберем вариант лучше, или уведомим, в случае появления нового варианта недвижимости по улице Пуща Водица.

Возможно будет полезной информация по ссылкам:

Возможно будет полезной информация по другому району и наличии объектов недвижимости в нем по ссылке Макарівський.